Blijft uw gezelschap eten? Onze culinaire en seizoensgebonden gerechten bieden u verrassende keuzes. Met u stellen wij een speciaal keuzediner samen. Of mocht u een vegetarische of veganistisch diner wensen dan kunnen wij hier natuurlijk ook voor zorgen. Eventueel kunt u ook kiezen voor een ‘Walking Diner’, wat de avond een informeel karakter geeft.
U bent van harte welkom om een keer te komen proeven en uw persoonlijke menu samen te stellen. Chefkok Mike denkt graag met u mee.
Kasteelmenu € 39,75 p.p.
Wisselend driegangendiner met dagverse gerechten
Riddermenu € 47,50 p.p.
Carpaccio van runderlende;
op tafel heerlijk Kasteelbrood, boter en Italiaanse olie
•
Krachtige runderbouillon met verse kruiden, madeira en room
•
Zacht gegaard speenvarkenfilet met chutneysaus,
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons
•
Cheesecake met rood fruit en bourbon vanille-ijs
Menu Schutterij € 54,50 p.p.
Aziatisch gekruide tonijn met krokante gamba,
avocadocrème en wasabimayonaise
of
Carpaccio van runderlende;
op tafel heerlijk Kasteelbrood, boter en Italiaanse olie
•
Gegrilde zalm, rosé geserveerd op spinazierisotto met een beurre blanc van limoen
•
Op lage temperatuur gegaarde kalfssukade met jus de veau,
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons
•
Chocoladebrownie met geslagen room en sorbetijs
Menu Gilde (biologisch) € 59,50 p.p.
Huisgerookte wilde zalm met mimosa en frisse salade
of
Steak tartaar van weiderund met een kwartelei;
op tafel biologisch breekbrood van Carl Siegert
•
Gebraden runderlende met een jus van rode wijn en verse laurier
•
Pittig Spaans kaasassortiment met kletzenbrood
•
Dessert-surprise
Menu Kooplieden (biologisch) € 74,50 p.p.
Frisse kruidensla met drooggebakken coquilles en sojadressing
•
Op de huid gebakken filet van kabeljauwrug met een luchtige hollandaisesaus
•
In truffelolie gemarineerde eend, op lage temperatuur gegaard met een jus van truffel
•
Kaas van de boerderijen, met ambachtelijke appelstroop en kletzenbrood
•
Grand dessert-surprise gepresenteerd op Kasteeletagères
Menu Landadel € 84,50 p.p.
Diverse luxe amuses
•
Halve kreeft met hollandaisesaus en verse pasta
•
Krokant gebakken kalfszwezerik met morieljes
•
Runderbouillon met truffel
•
Kalfshaas met maderasaus
•
Grand dessert-surprise gepresenteerd op Kasteel-etagères met diverse binnenlandse en buitenlandse kazen
Walking dinner 1 € 49,50 p.p.
Carpaccio van ossenhaas met Reggiano en rucola;
op tafel heerlijk kasteelbrood, boter en Italiaanse olie
•
Risotto met bospaddenstoelen en truffeljus
•
Saltimbocca: kalfslende met saliejus,
verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons
•
Assortiment met de lekkerste desserts van de chef
Walking dinner 2 € 64,50 p.p.
Carpaccio van ossenhaas met Reggiano en rucola
of
Gemarineerde tonijn met rettich en wasabimayonaise;
op tafel heerlijk Kasteelbrood, boter en Italiaanse olie
•
Ravioli met geitenkaas en gewokte jonge spinazie,
schuim van honing en pindakaas van pijnboompitten
•
Tierenteyn mosterdsoep met croutons in glas gepresenteerd
•
Spoom; verfrissende pauzedrank op basis van champagne
•
Ossenhaas met een jus van rode wijn
, verse frites, huisgemaakte mayonaise en groene salade met mosterdvinaigrette en croutons
•
Grand dessert op ridderlijke Kasteeletagères
Kasteelbuffet € 47,50 p.p.
Voorgerecht
- Gambasalade met basilicum en knoflook
- Salade Caprese met tomaat, mozzarella, pesto en basilicum
- Gerookte makreel op drie manieren
- Gravad lax van zalm
- Dungesneden rundercarpaccio met Parmezaan en rucola
- Brood & boter
•
Hoofdgerecht
- Stoofpotje van rund
- Zalmfilet met beurre blanc van bieslook
- Varkenshaas met zoetzure ketjapsaus
- Risotto met tuinkruiden en Parmezaan
- Groentes van het seizoen
- Gratin dauphinoise
•
Dessert-surprise op bord
Buffet Napoleon € 59,50 p.p.
Voorgerechten op bordjes geserveerd in buffetvorm
- Aziatisch gekruide tonijn met zeewiersalade
- Cocktail van garnalen en rivierkreeft
- Makreelfilet op drie manieren gerookt
- Gerookte zalm met dille-crème fraîche
- Dun gesneden rundercarpaccio met Parmezaan en rucola
- Gerookte eendenborst met vijgen
- Gerookte kalkoenborst
Deze gerechten worden aangevuld met diverse luxe broodjes en boters
•
Hoofdgerechtenbuffet
- Zalmfilet met bieslook-beurre blanc
-
Gamba’s met knoflook en citroen
- Curry van maïskip met kokos en sereh
- Seizoensstoofpotje van vlees of wild met bospaddenstoelen
- Zacht gegaarde kalfssukade met jus van lavas
- In de oven gegaarde groentes van het seizoen
- Ratatouille op Provençaalse wijze
- Gratin dauphinoise
•
Grand-dessert-buffet
- Chocoladebrownie
- Salade van vers fruit uit het seizoen
- Huisgemaakte vruchtenbavarois
- Kasteel-ijstaarten
- Crème brûlèe
Kasteel barbecue € 47,50 p.p.
Prosecco-ontvangst met een luxe amuses (meerprijs € 7,50)
•
- Pepper steak
- Runder-hamburger van de chef
- Hawaï-stick (kipfilet met ananas)
- Indonesisch gemarineerde kipsaté
- Shashlick (combispies van filet en diverse groenten)
-In kruiden gemarineerde zalmfilet
- Spies van gemarineerde, gepelde, reuzegarnalen
•
- Indonesische satésaus
- Sortering van barbecuesauzen
•
- Mesclunsalade bereid op Griekse wijze
- Capresesalade met pasta en tomaat
•
- Stokbrood met tuinkruidenboter, roomboter en biologische olijfolie & fleur de sel
•
Luxe grand dessert
(meerprijs € 12,50);
Uitgebreid assortiment van allerlei kleine lekkernijen uit eigen keuken met o.a.: Diverse soorten bavarois (bosvruchten/ananas), chocolademousse, warme appeltaart,
Indonesische spekkoek, diverse ijssoorten, crème brûlée, glaasjes hangop
Extra’s
Spareribs € 7,50 p.p.
Biefstuk € 8,50 p.p.
Lamskoteletjes € 10,00 p.p.
Halve kreeft € 14,75 p.p.
Waardse runderribeye € 10,00 p.p.
Verse frites en mayonaise € 4,75 p.p.
Biologische barbecue (op een kolenbarbecue) € 55,00 p.p.
Carl Siegert-brood met roomboter en biologische olijfolie
• Forel
• Zwaardvis
• Gambaspies
• Spareribs
• Varkensfilet
• Hele entrecote
• Huisgemarineerde rundersaté
• Hamburger of gevogelte
• Salade van buffelmozzarella, basilicum, tomaat, olijfolie en olijven uit Umbrië
• Aardappelsalade met crèmefraîche, groene kruiden en wilde biologische gerookte zalm
• Handgedoken oester
• Dessert